Arbeidsplass i vakre Brønnøysund

Vi har kontorer sentralt i Brønnøysund, Leikanger og i Oslo. I Brønnøysund får du leve i naturskjønne omgivelser – samtidig er du en del av et sterkt fagmiljø som skaper løsninger som påvirker hele Norge.

En liten plass med alt du trenger

Som regionsenter byr Brønnøysund på et rikt utvalg av butikker. Og visste du at Brønnøysund har Kystriksveiens mest spennende lokalmatbutikk, en av Kystriksveiens beste restauranter, og en av de koseligste kafeene langs Nordlandskysten? I Brønnøysund er det meste nært. Det gir en enkel hverdag for deg og familien.

Rimelige boutgifter

I Brønnøysund er det kort vei til flotte naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Med lave boutgifter, og med tomtepriser til en brøkdel av prisen i en storby, får du mer økonomisk frihet til å gjøre det du vil. Dette er stedet for deg som trives i en rolig og naturskjønn by, der du kan bruke pengene på å leve fremfor å bo.

Garantert barnehageplass

Har du barn, er god barnehagedekning og et godt skoletilbud viktig. I Brønnøysund er det et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser, og veldig god barnehagedekning. Du finner mer om barnehage og skole på Brønnøy kommunes nettsider.

Kort vei til resten av verden

I Brønnøysund er stressnivået lavt. Men ønsker du deg mer fart og andre impulser, er det faktisk mulig å gå til flyplassen. Det er kort vei å gå til den effektive flyplassen, som blant annet har daglige direkteflyvninger til Oslo og Trondheim. Med andre ord, er resten av verden er bare gangavstand unna.

Naturopplevelser og faglige utfordringer

Mange av oss som jobber i Altinn og Digitaliseringsdirektoratet er glade i friluftsliv. Vi digger at vi har ordninger som lar oss kombinere fritidsinteresser med spennende arbeidsoppgaver og et innovativt og nytenkende arbeidsmiljø.

I Brønnøysund ligger alt til rette for toppturer, fisking, kajakkpadling, terrengsykling, båtliv i skjærgården og fantastiske naturopplevelser. Og selvfølgelig finner vi på mye sammen med kolleger også.

Se om vi har en ledig stilling som passer for deg!

Tips til aktiviteter i Brønnøy: