Hvem er vi?

En gjeng med 91 talentfulle folk, som har stort pågangsmot og drive. Hos oss er det plass til alle, og tonen er uformell. At vi trives sammen på jobb, tror vi er avgjørende for å levere gode løsninger.

En gjeng ikke-byråkrater!

Vi er atypiske byråkrater som ønsker å ligge i forkant, med høyt fokus på sikkerhet og innovasjon. Hos oss er det stor frihet til å prøve ut nye ting og bidra til å trekke samfunnet og organisasjonen fremover.

Forretningshoder, utviklere og designere

Vi har flere ulike faggrupper som jobber tett sammen. Forretningsfolkene karlegger nye forretningsområder, og legger føringene for hva vi skal jobbe med fremover. Designerne er med på hele prosessen – fra forretningsbehov til ferdig utviklede løsninger. Det samme er løsningsarkitektene og utviklerne.

Frihet i arbeidshverdagen

Vi vil at du skal ha stor frihet til å styre din egen arbeidshverdag. Her er vi opptatt av tverrfaglig samarbeid. Og siden vi holder til både i Brønnøysund, Oslo – og Leikanger, er vi flittige brukere av videokonferanser. Noe som gjør det mulig å jobbe velge å jobbe på kontoret, hjemme, på toget, eller kanskje til og med på hytta. Det er viktigere for oss at jobben blir gjort enn hvor den gjøres.

Bli med på noe etter jobb

Mesteparten av sosiale happenings avtaler vi på Slack. Der har vi blant annet kanalene #sosialtinn og #sjitprat, hvor det jevnlig inviteres til å være med på en øl, middag, en konsert (særlig om det er en av oss som spiller), eller kanskje spøkelsesvandring. Her er det lett å bli kjent for alle som vil.

Vi har også bedriftslag i innebandy, fotball og volleyball med jevnlige treninger – og selvfølgelig, turneringer!